Bisnode Sikersztorik / Kellegyrendszer.hu Kft. / 2016. február 26.

Bisnode Sikersztorik rovatunkban olyan vállalkozások történeteit osztjuk meg, melyek üzleti sikereiben a Bisnode megoldásai jelentős szerepet játszottak.

A Kellegyrendszer.hu Kft. nyomdai programok fejlesztésével foglalkozik, rendszerükbe Bisnode PartnerControl-t integráltak a minősített ügyfelek azonosítására. Szabó Lászlót, a vállalkozás ügyvezetőjét kérdeztük.

Mióta foglalkoznak nyomdaipari programok fejlesztésével?

18 éve kezdtünk el nyomdai programokkal foglalkozni. Ez idő alatt kétszáznál is több hazai nyomdaipari cég kezdte el használni rendszerünket.

Melyik az termék/megoldás, amire a legbüszkébbek?

A legutolsó ScrollMAX verzióra. Ebben sikerült egy olyan integrált nyomdai rendszert kialakítani, mely megoldást nyújt az iparági speciális folyamatok kezelésére.

Előnyben részesítik a folyamatok automatizálását. Miért döntöttek úgy, hogy minősített ügyféllistát integrálnak saját rendszerükbe?

A rendszer fejlesztése elsősorban a megrendelők által felvetett, vagy a miáltalunk felismert problémákra keres megoldást. A partnertörzsek – mint az egyik legértékesebb törzs – kezelésével sok gondot láttunk: nem rendesen, tévesen kitöltött adatok, többször, más néven felvitt cégek, stb. Erre eddig a manuális ellenőrzést javasoltuk: adószám kikeresése és kitöltése, mellyel a duplázásokat is el lehet kerülni. Ez egy olyan cégnél, ahol van külön pénzügyes kolléga, aki ezzel tud foglalkozni, illetve ahol havonta csak pár tíz új ügyféllel kerülnek kapcsolatba, nem is jelentett nagyobb extra munkát. Ahol viszont sok új megrendelő kerül be a rendszerbe, ott gyakran nincs idő/energia odafigyelni az adatok pontosságára. Erre a problémára nagyszerű megoldást jelent a Bisnode kapcsolat, mellyel már a partner nevének beírásakor automatikusan a legfrissebb, aktuális adatok kerülnek a rendszerbe. Az opcionálisan kérhető egyéb adatok, melyek a partner minősítését, esetleg marketingszempontú csoportosítását könnyítik meg, már csak hab a tortán!

Milyen előnyökhöz jut a ScrollMax felhasználója egy hasonló szoftverrel szemben?

A ScrollMAX egy hazai fejlesztésű komplex, 100%-ban nyomdaipari rendszer, melynek ár/érték arányával ma már igen nehéz versenybe szállni. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a program mindig naprakész válaszokat tud adni a technológia és a piac gyors változása miatt felmerülő újabb problémákra.

scrollmax_bisnode

 

 

 

http://scrollmax.hu/bisnode_kapcsolat_pontos_cegadatok_azonnal

Share This: