A négy legjobb budapesti étterem a 3. kerületben, amit nem szabad kihagynia – Szerintünk

Aki járt már Budapest III. kerületében, az tudja, hogy a Duna nyugati partján található városrész nincs hiányában a változatos kávéházaknak, éttermeknek, vagy akár cukrászdáknak.

Mivel november 9-i Credit Risk Management konferenciánk ebben a kerületben kerül megrendezésre – egész pontosan a Symbol Budapestben – ezért úgy gondoltuk, összegyűjtjük azt a négy legjobb budapesti éttermet ebben a kerületben, ahol szerintünk a konferencia után érdemes lehet 1-2 órát eltölteni, hogy a kockázatkezeléssel és hitelezési politikával kapcsolatban szerzett rengeteg új információt megemésszük, egy-két finomabb fogás keretében.

Szerkesztői megjegyzés: a cikk 100%-ig elfogult, és a 3. kerület „legjobb budapesti étterme” címet munkatársaink ízlése, véleménye alapján ítéltük meg a cikkünkben szereplő vendéglátóhelyeknek! 🙂

4 legjobb budapesti étterem a Bisnode Credit Risk Management konferencia után

Wasabi Running Sushi & Wok Bár | Szépvölgyi út 15.

Aki szereti a Távol-Kelet ízvilágát, nem fél a nyers halaktól és hajlandó legalább 10 percet eltölteni a pálcikás étkezés gyakorlásával, az biztos, hogy nem fog csalódni a Szépvölgyi úton található Wasabi Running Sushi & Wok Bár kínálatában!

Amellett, hogy az étteremben a hagyományos Á la carte ételek is rendelhetők, a Wasabi különleges éttermi futószalaga mellett korlátlan ételfogyasztást is biztosítanak a vendégeknek.A Wasabi is a 4 legjobb budapesti étterem egyike

MOB Pizzéria | Kolossy tér 2.

Ha a sushi és maki felhozataltól megszokottabb ízekre vágyunk, akkor a Kolossy téren található MOB Pizzéria kiváló választás lehet konferenciánk után.

Az adalékanyagok nélkül készülő pizzákat ráadásul el is vihetjük, de az étterem házhoz szállítást is biztosít.A Mob pizzéria is a 4 legjobb budapesti étterem egyike

Stelázsi Kávézó, étterem, borbár | Nagyszombat utca 3.

Miért is változtatna az ember a már több évtizede jól bevált recepteken, amit mindenki ismer és szeret?

A Stelázsi étteremben pontosan azokkal az ízekkel találkozhatunk, amit annak idején nagymamánk egy vasárnapi ebéd során tálalt, viszont az egészet most egy újragondolt, modern formában kapjuk! A Stelázsi Étterem is a 4 legjobb budapesti étterem egyike

+1 | Symbol Budapest | Bécsi út 56.

Természetesen a legjobb 3. kerületi éttermek listájáról nem maradhat le a Credit Risk Management konferenciánknak helyt adó Symbol Budapest sem, amely egyszerre szolgál exkluzív rendezvényhelyszínként, étteremként és music clubként.

A Symbol több részből felépülő épülete számos különböző típusú eseményt képes kiszolgálni; a modern eleganciát képviselő Garden gyakran ad otthon esküvőknek és koncerteknek, míg a Puskás Pancho Sport Pub és Étterem kiváló sörkínálatával és 15 LCD Tv-vel garantálja a zavartalan mecssnézést.

A Pub részleg pedig nem véletlenül viseli hazánk legjobb focistájának nevét, Puskás Öcsi fotóival és emléktárgyaival ugyanis lépten nyomon találkozhatunk az étteremben.

A konferencia részvevőit a rendezvény félidejében (12:00-kor) egy kíváló ebéddel várjuk, amely biztosan bebizonyítja, miért is tartjuk a Symbolt a 3. kerület egyik legjobb budapesti éttermének!A Symbol Budapest is a 4 legjobb budapesti étterem egyike

A november 9-i VII. Bisnode Credit Risk Management konferenciáról, és a jelentkezésről részletes információt a www.bisnode.hu/konferencia oldalon talál!

Share This: