Bisnode Tanúsítvány – országos utazás 7. rész Győr-Moson-Sopron megye

Tartson velünk a Bisnode Tanúsítvány országos utazásának hetedik állomására, Győr-Moson-Sopron megyébe, ahol bemutatjuk a megye néhány jogosultsági alapon hitelképes cégét.

Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult a Bisnode Tanúsítvány AAA, AA, vagy A minősítésére. Most lássunk néhány olyan Győr-Moson-Sopron megyében található vállalkozást, akik pénzügyi stabilitásuknak és alacsony kockázatuknak köszönhetően kiérdemelték, hogy hazánk elit vállalatainak körébe tartozhassanak:

Győr-Moson-Sopron megye Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező cégei

ABLAKINVEST Kft.  / Győr

DIGITOP Kft. / Sopron

EDUTAX Kft.  / Győr

EuroFleet Zrt.   / Tényő

FAZEKAS Kft.  / Mosonmagyaróvár

FELIRAT REKLÁM MŰHELY Kft.  / Győr

FLEX-FÉNY Kft. / Mosonmagyaróvár

GIMEX-HIDRAULIKA Kft. / Győr

HANTECH Zrt.  / Csorna

HIRSCHLER-GLAS Kft. / Sopron

INDUKCIÓ-VILL. Kft.  / Győr

MOGÉP Kft. / Győr

PLASMATECH VÁSÁGTECNIKA Kft. / Győr

TRANSDANUBIA Kft.  Lébény

VILL-KORR HUNGÁRIA Kft.  Győr

A Bisnode komplex cégminősítő rendszerét 1989-ben vezetették be előszőr Magyarországon, majd 1996-ban vált elérhető a vállalkozások számára, hogy hitelképességükkel és üzleti stabilitásukkal tanúsítvány formájában is elkülöníthessék magukat versenytársaiktól, és indikátorként szolgáljon vevőik számára stabil működésükről.

Ha szeretné kideríteni, hogy az Ön vállalkozása eleget tesz-e a minősítés megszerzéséhez szükséges követelményrendszernek,  töltse ki jogosultsági adatlapunkat. Szakértő munkatársaink ezután elvégzik az auditálást, majd az eredményekről részletesen tájékoztatják Önt egy munkanapon belül, a korábban megadott telefonszámon.

Share This: