Bisnode Tanúsítvány – Országos utazás 9. rész Heves megye

Tartson velünk a Bisnode Tanúsítvány országos utazásának kilencedik állomására, Heves megyébe, ahol bemutatjuk a megye néhány jogosultsági alapon hitelképes vállalatát.

Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult a Bisnode Tanúsítvány AAA, AA, vagy A minősítésére. Most lássunk 15 olyan Heves megyében található vállalkozást, akik pénzügyi stabilitásuknak és alacsony kockázatuknak köszönhetően kiérdemelték, hogy hazánk elit vállalatainak körébe tartozhassanak.

Bisnode tanúsítvány birokában lévő Heves megyei pénzügyileg stabil cégek

Arago Safety & Consulting Kft. / Füzesabony

Detki Keksz Kft. / Halmajugra

D-P Konzorcium Kft. / Bélapátfalva

Eger “kas” Kft. / Eger

Eneli Kft.

K és V Kft. / Markaz

Kokoferm Kft. / Gyöngyössolymos

Medina Bútor Kft. / Kápolna

Metallonova Kft. /Kápolna

Ok-Tat-60 Kft. / Hatvan

Pannon Concept Kft. / Gyöngyös

Rexpack Kft. / Maklár

Stanley Electric Hungary Kft. Gyöngyös

Testvértrans Kft. / Maklár

Visz-Fuvar Kft. / Eger

A Bisnode komplex cégminősítő rendszerét 1989-ben vezetették be előszőr Magyarországon, majd 1996-ban vált elérhető a vállalkozások számára, hogy hitelképességükkel és üzleti stabilitásukkal tanúsítvány formájában is elkülöníthessék magukat versenytársaiktól, és indikátorként szolgáljon vevőik számára stabil működésükről.

Ha szeretné kideríteni, hogy az Ön vállalkozása eleget tesz-e a minősítés megszerzéséhez szükséges követelményrendszernek,  töltse ki jogosultsági adatlapunkat. Szakértő munkatársaink ezután elvégzik az auditálást, majd az eredményekről részletesen tájékoztatják Önt egy munkanapon belül, a korábban megadott telefonszámon.

Share This: