Bisnode Tanúsítvány – Országos utazás 11. rész Pest megye

Tartson velünk a Bisnode Tanúsítvány országos utazásának tizenegyedik állomására, Pest megyébe, ahol bemutatjuk a megye néhány jogosultsági alapon hitelképes vállalatát.

Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult a Bisnode Tanúsítvány AAA, AA, vagy A minősítésére. Most lássunk 15 olyan Pest megyében található vállalkozást, akik pénzügyi stabilitásuknak és alacsony kockázatuknak köszönhetően kiérdemelték, hogy hazánk elit vállalatainak körébe tartozhassanak.Bisnode Tanúsítvány - Pest megye megbízható cégei

AL-KO Magyarország Kft. / Alsónémedi

ALUSCHLOSSER Kft. / Fót

ATENÁD Kft. / Dunakeszi

DÁVID-PONYVA Kft. / Dunaharaszti

EMT Zrt. / Budaörs

Ferrara 2006 Kft. / Dunaharaszti

JUNGHEINRICH Hungária Kft. / Biatorbágy

ManOpen Kft. / Gödöllő

MELIOR LASER Kft. / Biatorbágy

PEDANTÉRIA-PLUSZ Kft. / Gomba

ProGuard Europe Kft. / Dunaharaszti

Soudal Magyarország Kft. / Budaörs

TERMIKA Kft. / Cegléd

TUNGSRAM-Schréder Zrt. / Pilisszentiván

WÜRTH Kft. / Budaörs

A Bisnode komplex cégminősítő rendszerét 1989-ben vezetették be először Magyarországon, majd 1996-ban vált elérhető a vállalkozások számára, hogy hitelképességükkel és üzleti stabilitásukkal tanúsítvány formájában is elkülöníthessék magukat versenytársaiktól, és indikátorként szolgáljon vevőik számára stabil működésükről.

Ha szeretné kideríteni, hogy az Ön vállalkozása eleget tesz-e a minősítés megszerzéséhez szükséges követelményrendszernek, töltse ki jogosultsági adatlapunkat. Szakértő munkatársaink ezután elvégzik az auditálást, majd az eredményekről részletesen tájékoztatják Önt egy munkanapon belül, a korábban megadott telefonszámon.

Share This: