Bisnode Tanúsítvány – Országos utazás 12. rész Somogy megye

Tartson velünk a Bisnode Tanúsítvány országos utazásának tizenkettedik állomására, Somogy megyébe, ahol bemutatjuk a megye néhány jogosultsági alapon hitelképes vállalatát.

Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult a Bisnode Tanúsítvány AAA, AA, vagy A minősítésére. Most lássunk 14 olyan Somogy megyében található vállalkozást, akik pénzügyi stabilitásuknak és alacsony kockázatuknak köszönhetően kiérdemelték, hogy hazánk elit vállalatainak körébe tartozhassanak.Bisnode Tanúsítvány

 

64 Group Kft. / Kaposvár

BPR CONSULT Kft. / Patca

BÜTTNER Kft. / Nagyatád

Comfort Ablak Kft. / Siófok

DERALAND Kft. / Kaposvár

GYŐRI Kft. / Kaposvár

INDUKCIÓ Kft. / Orci

Milk Invest 2005 Kft. / Kaposvár

ÖKO 2002. Kft. / Kaposvár

Presenta Kft. / Siófok

RI-AN 2003 KFT. / Siófok

RULEZ Kft.  /Kaposvár

SEBESTYÉN és FIA Kft. / Somogyvár

SZABÓ FOGASKERÉKGYÁRTÓ Kft. / Kaposvár

A Bisnode komplex cégminősítő rendszerét 1989-ben vezetették be először Magyarországon, majd 1996-ban vált elérhető a vállalkozások számára, hogy hitelképességükkel és üzleti stabilitásukkal tanúsítvány formájában is elkülöníthessék magukat versenytársaiktól, és indikátorként szolgáljon vevőik számára stabil működésükről.

Ha szeretné kideríteni, hogy az Ön vállalkozása eleget tesz-e a minősítés megszerzéséhez szükséges követelményrendszernek,  töltse ki jogosultsági adatlapunkat. Szakértő munkatársaink ezután elvégzik az auditálást, majd az eredményekről részletesen tájékoztatják Önt egy munkanapon belül, a korábban megadott telefonszámon.

Share This: