Bisnode Tanúsítvány – mutassa meg cége megbízhatóságát! / 2016.01.23.

Jelenleg Magyarországon nagyjából 520 ezer aktívan működő vállalkozás létezik. A Bisnode céginformációs szolgáltató rendszerében a hazai vállalkozások kevesebb, mint 10 százalékának van olyan tanúsítványa, amely a cég üzleti megbízhatóságát és a pénzügyi stabilitását igazolja.

Egyre több cég gondolja úgy, hogy a Bisnode Tanúsítvány hozzásegíti a vállalkozását ahhoz, hogy megrendelői, üzleti partnerei szemében nagyfokú megbízhatóságot mutat, ami a mai üzleti életben nagyon fontos szempont.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

haberkorn_hungaria_website_20160108

Haberkorn Kft. AAA Bisnode Tanúsítvány

 

fixconnect_website_20151208

Fixconnect Kft. A Bisnode Tanúsítvány

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok. Az odaítélt minősítés egy évre szól, a jogosultság pedig bármikor lekérdezhető.

Share This: